Veelgestelde vragen

Alvorens ons te contacteren aarzel niet om de FAQ’s te raadplegen. Als je geen antwoord vindt op jouw vraag aarzel dan niet om ons te contacteren

Ons contacteren
Volg deze link en je vindt er alle informatie over ICF certificatie. Onderaan elke pagina kan je een taalkeuze instellen. https://coachfederation.org/icf-credential
"Indien je op voorhand geregistreerd was en jouw aanwezigheid op het event was genoteerd, dan heb je recht op de CCEU's die voor dat event van toepassing zijn. Om het certificaat op te halen: 1. Als lid: login en ga naar jouw profiel en vind in de lijst van events waarop je geregistreerd was het event; rechts zie een ""download"" knopje. Klik hier op om je certificaat te downloaden 2. Als niet lid: ga naar de home page van onze website en zoek met de filters naar het event waarop je aanwezig was. Klik op ""meer informatie"" om het event te openen. Onderaan rechts vind je een veld waar je jouw e-mailadres kan ingeven waarmee je hebt ingeschreven. Geef je emailadres in en klik op verzenden. Volg verder de aangegeven instructies."
"Op de home page klikken op ""Lid worden"". 1. Vul het formulier volledig in, tenminste met alle verplichte velden(*). 2. Klik op ""aanmelden"". 3. Ga daarna naar je e-mails en confirmeer jouw e-mailadres. Je wordt opnieuw naar de website geleid en je ziet in de rechter bovenkant jouw naam verschijnen. 4. Klik op jouw naam en jouw Dashboard opent zich. 5. Klik onderaan op jouw dasboard op ""manage subscription"" en volg de instructies. 6. Kies een type lidmaatschap: full member, corporate pass (alleen voor interne coaches van partners), student pass (alleen en eenmalig voor studenten van een coachingopleiding). 7. Voer de betaling uit en je lidmaatschap is afgerond. 8. Jouw profiel wordt nageken en goedgekeurd. Alleen full members kunnen in de Coach Directory verschijnen en kunnen artikels en events publiceren."

" Om te weten of je training in aanmerking komt voor een lidmaatschap van het ICF of niet, volg deze link en volg de instructies https://coachfederation.org/why-ICF/Eligibility-requirements Aan het einde van de pagina kunt u de taal van de presentatie instellen"

" Door deze link te volgen krijg je een overzicht van de ICF Programs die u kunnen informeren over het beroep van professionele coach https://www.coachfederation.be/fr/evenements Door ""Coach Education"" te kiezen in de filter vind je professionele coach opleidingen Via deze link vind je een lijst van alle coachingscholen https:// www.coachfederation.be/fr/les-formations onder pagina klik op ""Check database"""

"Alleen leden van ICF Belgium worden opgenomen in de lijst van coaches die op onze website beschikbaar is. Om lid te worden volg je deze link https://www.coachfederation.be/nl/hoe-lid-worden En via deze link heb je de voordelen van een lidmaatschap bij ICF Belgium op een rijtje https://www.coachfederation.be/nl/waarom-icf-belgium"

Wij zijn een federatie en leveren geen coaching opleidingen. Er zijn meerdere scholen in België die lid zijn van ICF Belgium. Om deze scholen te vinden, volg deze link

https://www.coachfederation.be/nl/evenements?type=coach-education&month=&year=

En je vindt er beschikbare coaching opleidingen.