Waarom ICF Belgium?

Iedereen die lid wordt van de Belgische afdeling, draagt actief bij tot de promotie van dit beroep en geniet van tal van bijkomende voordelen.

01

GRATIS toegang tot onze ‘Coach’s Evenings’, elke 3de maandag van de maand, goed voor een besparing van 200 €. GRATIS of sterk verminderde deelname aan conferenties en workshops Het geheel van onze conferenties en workshops heeft meer dan 1000 personen aangetrokken gedurende de 12 afgelopen maanden.

02

Online zetten van uw gedetailleerd profiel op de website van ICF België. De meerderheid van onze leden kan nieuwe klanten aantrekken dankzij hun zichtbaarheid op onze website!

03

Opportuniteiten om deel uit te maken van een actief netwerk van jonge coaches, alsook ervaren coaches.

04

Deel kunnen uitmaken van een gemeenschap van coaches met een grote naamsbekendheid, die de marktleider is in het domein van de ontwikkeling en de ondersteuning van coaching als beroep.

05

Een volledig nieuwe website ICF Belgium met een nieuwe visuele aanpak en vooral een goed herwerkte inhoud, waardoor de bezoekers toegang krijgen tot meer informatie en op een vlottere manier de gegevens van de professionele coaches kunnen terugvinden, zowel voor bedrijven als particulieren.

06

De leden genieten van de mogelijkheid tot het intekenen op een beroepsverzekering aan zeer interessante voorwaarden.